15 Kasım 2009

BİRKAÇ BASİT ÖNERİ

Sırt ve göğüs bölgenizde sivilceler varsa sivilcelerinizi iyileştirmek için haftada bir kez kil maskesi yapabilirsiniz. Kil maskesiniz kuru cildinize uygulayın bir  saat bekledikten sonra ılık suyla durulayın.Kuru cilde sahipseniz, maske sonrası  nemlendirici sürmeyi unutmayın.


Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için ve tazelik hissini yaşamak istiyorsanız lavanta özü yağı mucizesini denemenizi öneririm.Banyo suyuna bir miktar lavanta yağı ekleyip yıkanıp sonrasında cildiniz nemlenecek ve ruh haliniz rahatlayacaktır.Lavanta yağı ile masaj yapmak da aynı etkiyi yaratacaktır.

Epilasyon sonra  oluşan kızarık ve acı hissini azaltmak için tatlı badem yağı sürmek yeterli oluyo ve kızarıklığın geçmesini sağlarken çok güzel bir nemlendirme sağlıyor.

Dirsek, topuk gibi bölgelerde neredeyse hiç yağ bezi olmadıgından kolayca kuruyabiliyolar.O yüzden dirseklerinize de krem sürmeyi ihmal etmeyin.Topukları yumuşatmak için yatmadan önce bolca vazelin sürüp pamuklu çorap giydiğinizde ertesi gün topuklarınızın yumuşacık oldugunu görceksiniz

Ojenizin hemen kurumasını istiyorsanız soğuk su ve buz dolu bir kabın içinde yaklaşık 1 dakika bekletebilirsiniz.

Parfümünüzün daha kalıcı ve güzel kokması için boynunuza, diz kapaklarınızın arkasına ve saçlarınıza sürebilirsiniz.Artık mağazalarda da parfüm satışıyla ilgilenenlerde genelde parfümleri kişilerin boyunlarına sıkıyolar.Ben bir kere istanbulda gittiğim bir alışveriş merkezinde tanık oldum.

Tüylerinizi jiletle alacaksanız ilgili bölgeye bir miktar bebe yağı sürüp dağıtın. Bebe yağı; hem cildinizin tahriş olmasını önler hem de tüylerin kolayca alınmasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)