15 Haziran 2015

FETHİYE-ÇALIŞ PLAJI

Fethiyeye hiç gittiniz mi bilmiyorum ama ben bir defa gittim.İyiki de gitmişim.Bugüne kadar gitmediğime de üzülmedim desem yalan olmaz.

Çalış plajına gitmiştik.Gitmeden önce çalış plajıyla ilgili çok çakıllı girilmiyor tarzında yorumlar okumuştum.Biraz dalgalı olması dışında bence gayet güzel bir plaj oldugunu düşünüyorum.Akşam oturmaları da gayet güzel.Nem pek olmadıgından yazın sıcağında rahatça oturmanızı sağlıyor.

Eğer ilk defa gidiyorsanız ve her yeri gezmek istiyorsanız herşey dahil konsepti yerine oda kahvaltı seçeneğini tercih etmenizi öneririm.Gezilcek o kadar güzel yeri varki hepsini görmek için en az 1 hafta gitmek gerektiğini söylüyorlar.Bir daha gitme fırsatım olursa bende en az bir hafta gitmeyi düşünüyorum.Bazı turlar mevcut.Ölüdeniz,kelebekler vadisi,saklıkent - kalyonu ve birçok yer. Saklıkent kalyona gitmeyi mutlaka öneriyorlar.Suyu çok soğuk,halatla belli yerden geçiyorsunuz. Saklıkent'e gidiyorsanız rafting yapıp çamur banyosuna da gidebilirsiniz.Suyun üstünde oturacak yerler var ve oralarda oturup ayaklarınızı suya uzatıp yemeğinizi yiyebilirsiniz.Benim elimde resim olmadığından malesef paylaşamıyorum.

Fethiye de Çalış Plajına gitcekseniz ve herşey dahil konsepti bir yer arıyorsanız size tavsiye edebileceğim yer JIVA BEACH RESORT.Biz çok memnun kaldık.Personelin hepsi inanılmaz güleryüzlü idi.Havuzlu odalardan yararlandık.Hatta ilk bize verilen odayı değiştirmek istedik ve ertesi gün hemen çıkış yapılan odalardan birini bize verdiler.Yemeklerde çeşit fazla idi.Türk gecesi vardı.Animasyon ekibi gündüz ve akşam çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyorlardı.

Otelpuan.com da aradığınız otellerin tavsiye edilme oranını,fiyat performansını, oda,yemek,hizmet,yüzme ve toplam puanını görebilirsiniz.JIVA BEACH RESORT'UN  tavsiye edilme oranı %94 toplam puanı 92.Otelpuan.com da giden kişilerin yorumlarını da bulabilirsiniz.

3 Haziran 2015

TATİL

Tatile gitmeden erken rezervasyonlar indirimlerden yararlanabilmemiz için büyük önem taşıyor.Son dakikalara kalınca pek fırsatlardan yararlanamadığımız gibi daha yüksek fiyatlarla karşılaşıyoruz.Bu da bütçemizi sarsabiliyor.

En çok bilinen tatil sitelerinin dışında sizlere iki tane tatil siteleri önermek istiyorum.Belki bilenleriniz vardır.

1.HOTELS.COM-tr.hotels.com - Günün fırsatları,son dakika fırsatları,indirimli plaj indirimleri,yaz indirimlerinde %40 indirimlerinden yararlanabiliyorsunuz.10 gece toplayın 1 gece kazanın diye bir promosyonları da var.Yurtdışındaki çoğu otele de ulaşabilirsiniz.Daha önceden rezervasyon yapma fırsatınız olmadıysa da bu sayfadan yararlanabilirsiniz diye düşünüyorum.

2.TRIVAGO-trivago.com.tr - Reklamlarını da sık sık görüyorsunuzdur.Dünyanın en büyük otel arama motoru.Otellerin fiyatlarını karşılaştırmalı olarak bulabiliyorsunuz.Bu da size zaman anlamında tasarruf sağlıyor.