7 Temmuz 2016

DALGALI,BUKLELİ SAÇLAR

Dalgalı,bukleli saçlara bakmak normal düz saçlara bakmaktan daha zordur.Ama şöyle enteresan bir durum var.Nedense düz saçlara sahip olanlar kıvırcık saçlara sahip olmak ister;düz saçı olanlarda kıvırcık,bukleli saçları olsun ister.İnsanın doğası gereği olsa gerek genelde çoğu konuda böyle olsa gerek.Dalgalı,bukleli saçlar özel bir bakım ister.

Bakımı ne kadar zor olsa da çok güzel gözüküyor dalgalı saçlar.Saçlar kısayken daha kıvırcıkmış gibi gözükür.

Bunun için ne yapmalı:
  • Saçlara istediğiniz kesimi yaptırırken doğru kesim olması gerekir.Eğer model konusunda kararsız iseniz kuaförünüze danışabilirsiniz.Kuaförünüz size en iyi gidecek model konusunda  yardımcı olacaktır.
  • Dalgalı,bukleli saçların daha çok bakıma ihtiyacı vardır.Argan yağı içeren saç serumu,argan yağı içeren şampuan veya keratin içeren şampuan ve bakım ürünü kullanabilirsiniz.Argan yağı içeren serumu kullanırken az miktarda ürünü avucunuza alıp saçlarınıza eşit miktarda uygulamanız yeterli.Durulamaya gerek yoktur.
  • Saç tipiniz kuru veya yağlı ise ona uygun şampuan ile saçlarınızı yıkadıktan sonra saç tipine göre uygun bakım ürünü seçilmelidir.Saçlarınız çabuk yağlanıyor olabilir ve saç uçlarınız da kuru ise saç kreminizi ona göre seçmelisiniz.Saç kremi,saç maskesi gibi ürünleri kullanırken saç diplerine uygulamamanız gerekir.Çünkü saçlarınız kendini saç diplerinden yeniler.
  • Derinlemesine işleyen serum kullanabilirsiniz.
  • Saçı ağırlaştıran yağlı ürünlerden kaçının.
  • Hangi saç olursa olsun saçın yağlı gözükmesi güzel bir görüntü olmadığından dışarıdan da hoş gözükmez.
  • Kıvırcık saçlar kuru oldukları için genellikle cansız ve sönük görünür. Bu nedenle doğru hareket şampuan uygulamasından sonra yapılacak bir bakımdır.Arada jöle,köpük yardımı ile de istediğiniz şekli rahatlıkla verebilirsiniz.
  • Saçlarınızı sıkıca toplamayın ve sık sık fön çektirmeyin.Bu saçlarınızın yıpranmasına ve dökülmesine neden olur.
  • Saçlarınız mevsimsel ya da stresten dolayı dökülebilir.Sakın endişe etmeyin.Bunu çoğumuz yaşarız.Saçlarımız kendini yeniler.Siz sadece doğru ürünü kullanmaya çalışın.Şampuanlara çok para harcamanıza gerek yok.Yeterki doğru  ürün kullanın.
Argan yağı içeren şampuan,serum,saç kremi,maske AVON'da mevcut.Eğer denemediyseniz denemenizi öneririm.Gayet başarılı bir ürün.Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

AVON İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK VE ÜRÜN SİPARİŞ ETMEK İSTİYORSANIZ BENİM İLE İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ.16 YILDIR AVON SATIŞ TEMSİLCİYİM.ELİMDEN GELEN YARDIMI GÖSTERECEĞİMDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)