7 Temmuz 2016

PIRILTILI ÜRÜNLER

Pırıltılı,simli ürünler çoğu bayanın vazgeçilmezi.Özellikle özel günlerde bu ürünleri kullanırız.Artık çoğu kozmetik markasında pırıltılı,simli ürünler satılmaktadır.

Bunlardan bazıları pırıltılı rujlar,pırıltılı vücut kremleri,vücut pudraları,pırıltılı farlar,maskaralar,tırnak cilaları.

Artık günümüzde bu ürünler çok yaygın.Ama bu ürünleri kullanırken dikkat etmeliyiz.Abartılı olmadan doğal görünümlü olmasına dikkat etmeliyiz.

Pırıltılı ürünleri satan markalardan biri de AVON. Parlaklık veren rujları,belli parfümlerin pırıltılı vücut pudraları,cilde bronz bir ışıltı veren vücut kremleri,pırıltılı açılıp kapanan göz kalemleri,ışıltı veren fondöteni bulunmaktadır.

Pırıltılı vücut kremleri özellikle yazlık elbiseler giydiğimizde ve akşamları daha belirgin olur.Bazı pırıltılı vücut kremleri parfümlerin devamı niteliğinde olduğundan parfümünüzü tamamlayıcı niteliktedir ve parfümünüzün daha kalıcı olmasını sağlar.

Bazı güneş sonrası bronz vücut kremleri de pırıltı yayar.Altın sarısı renginde olanları vardır ve yazın bu ürünler bronzlaşan cildimize daha çok yakışır.

Güneşsiz bronzlaştırıcı ürünü satın alıp kullanmaya başladığınızda vücudunuza eşit yaymanız gerekir yoksa cildinizin bir tarafı açık diğer tarafı koyu olur.Bu da güzel bir görünüm yaratmaz.Ve ürünü kullanırken ellerinizin rengi de değişebilir.Ürünü kullandıktan sonra ellerinizi hemen yıkamanız gerekir.Bu tür ürünleri alırken buna dikkat etmeniz gerekir.

Avon da Açık Tonlu Ciltler İçin 7 Etkili Vücut Losyonu var.Özellikleri:

  1. Cildi nemlendirir ve SPF15 içeriği ile korur.
  2. Hoş kokulu ve ciltte yumuşak bir his bırakır.
  3. Cilde bronz bir ışıltı verir.
  4. Cilt tonunu eşitler.
  5. Cilde parlaklık kazandırır.
  6. Cilde sıkı bir his ve görünüm kazandırır.
  7. Cilt görünümünü düzgünleştirir.
Bu ürün kampanya 8 kataloğunda indirimde.200 ML. Normal fiyatı 21 TL iken İndirimli fiyatı 10,95 TL.
Kampanya 8 kataloğu 22 Temmuz'a kadar geçerlidir.

AVON ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK VE SİPARİŞ VERMEK İÇİN
MAIL ADRESİM: aydosluoz@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)