31 Ağustos 2016

Lacoste ve Burberry Parfüm




Merhabalar;elimde iki tane bayan parfümü var.
Birisi Burberry Weekend For Women Eau de Parfüm 100 ml.
İkincisi Lacoste Touch Of Pink Eau de Toilette 90 ml.

Burberry Weekend çiçeksi bir parfüm.Turunçgillerin saf ve parlak esansını içerir.
Lacoste Touch Of Pink ise fresh bir koku.Yasemin,menekşe kokularından hoşlanıyorsanız Lacoste parfüm tam size göre.

Elimde fazla olduğundan uygun fiyata satmayı düşünüyorum. Kendinize veya sevdiklerinize hediye almayı düşünüyorsanız benim ile iletişimde bulunabilirsiniz.

İkisinin de normal fiyatları 200 lira civarında fakat elimde fazla olduğundan uygun fiyata satmayı düşünüyorum.
Satış fiyatı 90 TL.İkisini almak isterseniz 180 TL.yerine 150 TL.
Kargo ücretsizdir.
Orijinal ambalajındadır.

İletişim için mail adresim:aydosluoz@gmail.com

16 Ağustos 2016

SELÜLİT TEDAVİSİ

Selülit günümüzde her bayanın başlıca problemlerinden birisidir.Selüliti olmayan bayan neredeyse yok diyebiliriz.

Öncelikle selülit nedir?

Selülit,derinin alt tabakasındaki yağ dokusunun sıkışması sonucu kan dolaşımının engellenmesi ve bu nedenle derinin üst kısmında pütürlü yüzeyin oluşmasıdır. Genellikle portakal kabuğu görünümündedir.Oluşma nedeni vücuttaki ve yağ dokuların dengesiz veya sorunlu olmalarından kaynaklanmaktadır.

Artık günümüzde zayıf veya kilolu çoğu kişi de görülmekle beraber kilolu insanlardaki belirginliği,sıklığı da artmaktadır.Kan dokusu bozuklukları,genetik faktörler, hareketsizlik,
hormon bozukları gibi nedenlerden kaynaklanmaktadır.


Peki selülit görünümünden kurtulmak için ne yapmalı?

  • Öncelikle bol su içmeli ve böylece toksinler vücuttan atılmalıdır.Su içmek kan dolaşımını kolaylaştırır.
  • Beslenmemize dikkat etmemiz gerektiğini  biliyoruz. Kahve, kızartma, cips, çekirdek,kola gibi gıdaları tüketmemiz mevcut olan selülitimizi daha da artırır.
  • Selülitli bölgelere uygulanacak krem ve yağlarında faydasını görürsünüz.Tabiki krem veya yağlar tek başına yeterli değil.Çünkü selülit için krem veya yağ kullanırsınız fakat selülit yapan gıdalardan uzak durmazsanız,spor yapmazsanız yeterli olmayacaktır ve sonra bu kremler işe yaramıyor diyebilirsiniz.Selülit kremleri veya yağları cilt dokusunun düzgünleşmesini sağlar.
  • Elma sirkesi evde uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerden biri.Elma sirkesindeki bileşenler derideki çöküntülü görünümün azalmasında yardımcı olur.Nasıl hazırlanıp kullanacağımıza gelince:2 yemek kaşığı elma sirkesini 1 bardak su ile karıştırıp rahatça içebilmeniz için biraz tatlandırmak adına bal ilave edebilirsiniz.Bal ilave etmek tamamen size kalmış.Her sabah selülitlerden kurtulmak için tüketmelisiniz.Eğer elma sirkesini içmek yerine krem şeklinde uygulamak istiyorsanız elma sirkesinin 1/3'ü kadar masaj yağı veya kremi ile karıştırıp her gün günde 2 kez olmak üzere selülitli bölgelere nazikçe masaj yaparak uygulayın.
  • Kahve ve şeker peelingi de selülitten kurtulmak için uygulayabileceğimiz yöntemlerden birisidir.Bu karışım ciltteki ölü deriyi arındırır,metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.Peki bu karışımı nasıl hazırlarız?Yarım su bardağı ince çekilmiş kahveyi çeyrek bardak esmer şeker ile karıştırın.Bu karışımdan oluşan peelingi sorunlu bölgelere dairesel hareketlerle uygulayın.Masajdan bir süre sonra peeling uyguladığınız bölgeyi durulayın.
  • Ozon terapi,lazer terapi gibi tedavi yöntemleri vardır.Jojoba yağı,susam yağı,ardıç yağı,buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı,limon yağı,portokal yağı selülite iyi gelen yağlar arasında.
Çoğu markanın selülit kremleri mevcuttur.Bunlardan birisi de AVON'UN SELÜLİTLİ BÖLGELER İÇİN İLERİ BAKIM LOSYONU VE SELÜLİTLİ BÖLGELER İÇİN TERMAL BAKIM JELİ.
AVON SOLUTIONS SELÜLİTLİ BÖLGELER İÇİN İLERİ BAKIM LOSYONU:
  • 2 haftada selülitli görünümü azaltır.Yağ asitlerinin parçalanmasını 3 kata kadar hızlandırmak için formüle edilmiştir.
  • Yağ yakımına destek olur.
  • Nemlendirme&pürüzsüz görünüm sağlar.
  • Şekillendirme&sıkılaştırma sağlar.
AVON SOLUTIONS SELÜLİTLİ BÖLGELER İÇİN TERMAL BAKIM JELİ:
  • En inatçı selülitin görünümünü bile azaltır.
  • Selülit görünümünü hafifletirken cildi daha sıkı ve düzgün gözükür
  • Hızlı ısınarak etki etmeye anında başlar.
  • Günde iki kez kalça,basen ve selülitli bölgelere masaj yaparak uygulayın.
Ben avon termal jeli yaz aylarının başında kullanmaya başladım ve oldukça faydasını gördüm.Pişman olmayacağınız bir ürün.Deneyin derim.Tavsiye ediyorum.

Kampanya 9 kataloğunda;
Selülitli bölgeler için ileri bakım losyonu 44 TL yerine 21.95 TL.
Termal Bakım Jeli ise 37 TL.yerine 20.95 TL.den satışta.
Kampanyanın bitmesine 3 gün kaldı.Kampanya bitiyor diye üzülmeyin çünkü yeni başlayacak olan kampanya 10 kataloğunda da indirimde olacak.

Bilgi,sipariş ve iletişim için mail adresim:oaydoslu@gmail.com

7 Ağustos 2016

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

Her gün daha bakımlı ve güzel görünmeyi hepimiz isteriz.Çeşitli el kremleri,cilt bakım kremleri,parfümler,makyaj malzemeleri gibi ürünler alırız.

                  VAZGEÇİLMEZ 10 GÜZELLİK ÖNERİSİ

PEKİ CİLDİNİZİ MAKYAJ İÇİN HAZIRLAMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?
Nemlendirici uyguladıktan sonra 10 dakika beklemeniz gerek.Eğer bu süreyi beklemeden fondöteni sürerseniz fondötenin kalıcılığını ortadan kaldırırsınız.Cildiniz tarafından nemlendiricinin iyice emildiğine emin olduktan sonra rahatlıkla fondöteni uygulayabilirsiniz.
MEVSİMLERE UYGUN OLARAK FONDÖTENİNİZİ DEĞİŞTİRMENİZ GEREK
Kışın ve yazın cildinizdeki farklı bronzluk dereceleri için farklı fondöten tonları ve yoğunlukları seçmeli.Kış mevsiminde,yağlı bir cilde sahip değilseniz nemlendirici özelliği olan bir fondöten tam size göre.Eğer cildiniz yağlı ise yağ içermeyen bir fondöten tercih etmeniz uygun olacaktır.


GÖZLERİNİZDE NASIL DAHA IŞILTILI BİR GÖRÜNÜM ELDE EDERSİNİZ?
Beyaz tonlarda bir göz farı veya göz kalemini,gözünüzün iç kısmında,göz pınarınıza doğru uygulayın.Bu göz makyajınızda daha canlı ve ışıltılı bir görünüm sağlayacak.

IŞILTILI GÖZ FARLARININ YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ VE KIRIŞIKLARI DAHA BELİRGİN HALE GETİRİR
Yoğun ışıltılı göz farları,gözlerinizde çarpıcı bir görünüm yaratır.Aynı zamanda göz kapağındaki sarkmaları,ince çizgi ve kırışıkları daha belirgin hale getirebilir.Bunu önlemek için doğal tonlarda göz farı tercih edebilirsiniz.

ELMACIK KEMİKLERİNİZİN ÜZERİ DIŞINDA YÜZÜNÜZDE FARKLI BÖLGELERDE ALLIK UYGULAYABİLİRSİNİZ
Yüz şekliniz oldukça önemli.Oval bir yüz şekliniz varsa allığınızı sadece elmacık kemiklerinize,kare bir yüz şekliniz varsa elmacık kemiklerinizin hemen altına allığınızı uygulayabilirsiniz.Yuvarlak yüz hatlarına sahip iseniz allığı elmacık kemiklerinizin hemen üst kısmına uygulamanız yeterli olacaktır.Üçgen bir yüze sahip iseniz gözlerinizin hemen altından uygulamaya başlayabilirsiniz.

DUDAK KALEMİNİ TÜM DUDAĞINIZIN ÜZERİNE UYGULAYARAK YOĞUN RENKLİ BİR KATMAN ELDE EDEBİLİRSİNİZ
Dudak kaleminiz ile dudaklarınız üzerinde bir uygulama yaparak rujunuzun kalıcılığını artırabilirsiniz.

GÜNEŞ IŞILTISINI YANSITAN BRONZ BİR MAKYAJ TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN İDEAL 
Büyük bir makyaj fırçası ile yanak,alın,çene ve burun bölgelerinde hafif bir şekilde bronzlaştırıcı pudra uygulayın ve böylelikle ışıltılı bir görünüme kavuşun.

DOĞRU BİR MAKYAJ UYGULAMASI İLE YILLARIN ETKİSİNİ GERİ ÇEVİREREK DAHA GENÇ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞABİLİRSİNİZ.
Bunun için doğal görünümlü bir makyaj uygulamak sizin için avantaj olacaktır.Aşırı pırıltılı,ışıltılı tonlar yerine doğal renkleri tercih etmeli.

TIRNAK CİLASININ AMBALAJINI AÇMADAN ÖNCE ÇALKALAMANIZA GEREK YOK.
Eğer tırnak cilasını kullanmadan önce çalkalamanız halinde bu durum hava kabarcıklarına yol açacaktır.Bu nedenle çalkalamak yerine ambalajı avuçlarınız için yuvarlayabilirsiniz.