27 Ekim 2013

CLINIQUE TÜRKİYE'DEN HEDİYE ZAMANI

Size güzel bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.Clinique benim sevdiğim markalardan biri.Bir keresinde bir kozmetik malzemeleri satan yerde tanıtımını yaptıklarında ilk kez denemiştim ve çok memnun kalmıştım.Cildi rahatlatıcı etkisi var ve nemlendirme özelliği çok güzel.Ben o zaman çok etkilenmiştim.Cildimin hassas ve kuru olmasından dolayı her marka ürünü kullanamıyorum.Bazıları yeterli gelmeyebiliyor.Avonun ürünlerini genelde kullansamda bazen farklı ürünler kullanıyorum.Clinique;avondan sonra belkide ilk kullandıgım markaydı.

CLINIQUE ONLINE'dan yapacagınız her 150 tl. ve üzeri siparişlerinize 245 tl.değerindeki hediye seti sizin:

Hediyenin içindekiler:

  • Superdefense Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici Krem Spf 25 15 ml
  • All about Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi 7 ml.
  • Likit Yüz Temizleme Jeli Karma Cilt 30 ml.
  • Blushing Blush Allık Bashful Blush
  • High Impact Maskara Siyah 4 gr.
  • Long Last Dudak Parlatıcısı Spf 15 Airkiss 2.3 ml.
  • Kozmetik Çantası

Hediye stoklarla sınırlı olup kaçırmamanızı dilerim.İyi alışverişler...

Detaylı bilgi için:www.clinique.com.tr

25 Ekim 2013

CLINIQUE TÜRKİYE

Biliyoruz ki meme kanseri çok yaygın olan kanser türlerinden biri.Biz bayanların belli bir yaştan sonra kendi kendimize kontrol etmeye başlamamız gerek.35-40 yaşından itibaren her yıl kontrole gitmemiz gerek.Mamografi çektirmemiz gerekir.Erken teşhis her zaman önemlidir.Ben çevremde birilerinin meme kanserine yakalandığını çok duyuyorum.Muhakkak sizde duymuşsunuzdur.Sağlık her şeyin başı biliyoruz.Hayat kısa olduğu kadar da güzel ve yaşamaya değer.

Clinique;1968 yılında dermotologlar tarafından kurulan kozmetik markasıdır.1969 yılında globalleşen marka haline geldi.Dünyanın lider kozmetik markalarından biri olan clinique bugün 130 dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Kısaca bilgi verdikten sonra clinique ile bahsetmek istediğim şey;Clinique Türkiye meme kanserine karşı biz bayanların yanında,bizlerle beraber meme kanserine karşı destek veriyor.

26 Ekim Cumartesi günü Beaty-Edit editörleri Meme Kanserine karşı Clinique Türkiye ile birlikte savaş açıyor.MEMEDER VAKFI'NA destek olmak adına biz bayanları cumartesi günü Estee Lauder Şirketleri Meme Kanseri Farkındalığı Kampanyası için herkesi İstinyepark'a davet ediyor.

Zaman:26 Ekim Cumartesi 
Saat:11.00-20.00
Yer:İstinyepark Avm zemin kat


Meme Kanserine karşı mücadele eden firmalardan biri de  AVON'dur.Böyle firmaların sosyal sorumluluk projeleri olarak bizlere destek olmasını takdir etmek gerek.Biz birlikte güçlüyüz.Sizce?

15 Ekim 2013

KURBAN BAYRAMI

Dargınların barıştıgı,zengin sofraların kurulup şen kahkaların atıldıgı,hoş sohbetlerin yapıldıgı,gününüzün bir önceki günden daha güzel,farklı anlara dönüştüğü,her gününüzün bayram tadında daha güzel geçmesi ümidiyle kurban bayramınızı kutlar, sağlıklı,nice bayramlar dilerim...

10 Ekim 2013

WATSONS

Makyaj,bakım deyince akan sular duruyor.Bazen en pahalı markalara bile bakımlı olmak için dünyanın parasını dökebiliyoruz.

Ama bütçemizde sınırlıysa indirimleri takip ediyoruz.Çoğu zaman indirimlerde mağazalar birbirleriyle yarışıyor gibiler.Gratiste indirim oldugunu söylemiştim.Watsons da bir indirim başlatmış.

BAYRAMA YENİ İMAJINIZLA GİRİN DİYE DE başlık atmış.

Parfümlerde %25'e varan indirim.
L'oreal Paris Dermo Expertise tüm ürünlerde,Garnier tüm ürünlerde %25 indirim
Diadermine tüm ürünlerinde %30 indirim 
Veet,Sesu ürünlerinde(Isıtıcı set hariç) %20 indirim
Neutrogene tüm vücut,el ürünlerinde %20 indirim
Vivet ürünlerinde %15 indirim
Nivea body ürünlerinde %25 indirim
Tüm kolonyalarda %35 indirim

Tüm katı sabunlar,Protex men ürünleri gibi bazı ürünlerde 3 al 2 öde  kampanyası var.

2 adet ELIDOR ürünü alana anında 10 tl.değerinde ACCESSORIZE HEDİYE ÇEKİ.

Kampanya 3 EKİM 6 KASIM arasında geçerli.

Detaylar:http://www.watsons.com.tr/dergi/

 

GRATISTE BAYRAM İNDİRİMİ

Bayram yaklaşıyor ve herkeste bir telaş başladı.Bayram temizliği,bayram alışverişi derken herkes bir koşuşturma içersinde.Tabi bu arada mağazalarda da indirimler başladı.Bunlardan biri de GRATİS.

Kampanya 10-14 Ekim tarihleri arasında.İndirimler %30  %40  %50 1 alana 1 bedava şeklinde.

Kalem ve oje hariç The BalmL’Oreal ParisMaybellineGolden RosePastel (seçili mağazalarda geçerli)

Max FactorFlormar ve Alix Avien (seçili mağazalarda geçerli)

 Renkli Kozmetik ürünlerinde %50 İndirim, Tüm Yüz Bakım (R.O.C hariç) ürünlerinde %50 İndirim,

 Tüm Gratis’e Özel(BOND.,YARDLEY LONDON,FINESSE,BENRI VS.) Hijyenik ve Günlük PedEDT/ParfümTakı ve Toka çeşitlerinde%40 İndirim, 

Tüm Saç Boyaları, Tıraş Ürünleri, Deo Sprey, Deo Roll-on, Deo Stick çeşitlerinde %35 indirim,Tüm Saç Bakım (Toni&Guy hariç),  

Kişisel Bakım ürünlerinde %30 İndirim

Bu ihtiyacınız varsa,kullandıgınız ürünler bitmek üzereyse bu indirimleri 
kaçırmayın derim.

Detaylı bilgi için:www.gratis.com.tr adresini de ziyaret edebilirsiniz.İyi alışverişler,şimdiden herkese iyi bayramlar  

8 Ekim 2013

İNSANLAR İLE HAYVANLAR

Yazımın başlıgı biraz garip gelebilir ama yazmak istediğim konu hayvanlarla insanların ilişkisi.
Ben hayvanları seviyorum ve bu yaşıma kadar da evimde bir şekilde kuş,balık,kedi,köpek bakmışımdır.Hayvan sevgim sadece kendi evimde sınırlı değil tabikide.Dışardaki hayvanları da sever,onları beslemeye çalışırım.Hayvan severleri destekler,yapmam gerekenleri yapmaya çalışırım.Barınaklara hayvan mamaları konusunda dolaylıda olsa desteğim olmuştur.

Evde şu anda baktıgımız kedi ve köpeğimiz var.Köpeğimiz bahçede yaşıyor.Ama genelde çocuklar köpeği çok kızdırıyor.O da haliyle havlıyor.Hatta çocuklar köpeği kızdırırken yanlarında aileleride oluyor fakat ses çıkarmıyor ve bazen aileleride onlara eşlik ediyor.Nasıl yani diceksiniz?Çocuk ile anne/babasının beraber köpeğe karşı havladıklarını gördüm.Ender de olsa karşılaştıgımız bir durum bu.

Tabi evde oldugumuz zamanlarda köpeği kızdıran çocuklara kızdırmamaları yönünde müdahalede bulunuyoruz.Suçunu bilenler hemen kaçıyor zaten.Kimisinin yanında velisi oluyor.Çocugunun köpeği kızdırmasına ses çıkarmadıgı gibi bizi suçluyorlar.
İnsanlar hayvanları sevmeyebilir,hayvanlardan korkabilir fakat onu kızdıracak,hırçınlaştıracak hareketlerde bulunup sonrada suçu karşı tarafa atmak sizce doğru mu?
Bizim bir hatamız varsa düzeltelim fakat eğer karşı taraf hatalıysa karşı tarafın hatasını düzeltmesi gerekmez mi?Tamam çocuktur diyosunuz yapabilir fakat yanında anne veya babası varsa çocuguna bu davranışının yanlış oldugunu anlatamaz mı?

Kaç aile gördük ufak çocuguyla geçip hayvan sevgisini çocuguna aşılamaya çalışan.Mesela beni de iki defa köpek ısırmıştır.Birinde liseye gidiyordum.O köpeğide çok kızdırıp hırçınlaştırmışlardı biride sokak köpeği idi.İlkinde hayvan bulundugu yerde beni görmemiş birden savunma mekanizmasıyla ısırmıştı,diğeride yanından geçerken korktu sanırım o yüzden ısırdı.Tabi doktora gidip kuduz aşısı oldum.Ama yinede hayvanları seviyorum.

Normalde kedi ile köpekte düşmandır fakat bizim kedi ile köpeğimiz bile anlaşıyorlar.Sokak köpekleri siz onlara birşey yapmazsanız onlarda size dokunmaz.Hayvanları kızdırır,kovalarsanır onlarda hırçınlaşır kendilerini savunmak için birşeyler yapabilirler.

Siz,size zarar verenlerden kendinizi korumak için birşey yapmıyor musunuz?

6 Ekim 2013

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Bir süredir yabancı dil eğitimi araştırıyorum.Birçok yerle görüştüm ama görüştükçe başım döndü.En iyisi,en güzeli olsun diye geziyoruz.Sonuçta belli bir emek harcıyorsunuz ve ödediğiniz parayada deysin istiyosunuz.Gezdiklerime göre yorum yaparsam hepsinin kendine göre avantajı var.Kimisinde online eğitim,skype var.Çogunda  telafi dersi var.Ama sonuçta  iş sizde bitiyor.

Ama biz aynı zamanda yurtdışıyla bağlantısı olan bir yer istiyoruz.Yurt dışı bağlantısı derken eğitim sonunda belli bir seviyeye geldikten sonra yurt dışına gitmek istiyoruz.O konuda bize yardımcı olacak veya bizi ilgili kurumlara yönlendirebilcek bir yer.

Yabancı dil biliyosunuz bir süre sonra kullanılmadıktan sonra unutuluyor.Ben ise pratiğe dökmek istiyorum.Toel,Obem,British Culture,British Town,Ingılız Kultur,Bank Street Instıtue,American Culture,American Life,English Time vs.

Genelde hepsinde bir kampanya var.Kampanya ve fiyatı kadar size ne kadar faydası olcagıda önemli bence.

Şimdilik aklımız Obem ile British Culture yatmış gibi.Bir de Toel'e.Daha önce yabancı dil kursuna gitmiş olupta kurs önerebilcek birileri olursa çok sevinirim.