27 Ocak 2015

İŞ ARAMA SİTESİ

Tekrardan merhaba;sizde benim gibi bir iş arayanlardansanız size önereceğim bir iş arama sitesi önericem.Çogumuz belli sitelere giriş yapıp iş fırsatlarını kolluyoruz.

Diğerlerinden farklı bir site.Adı:Cvyolla.com diye bir site var.Ücretsiz kariyer eğitimleri de mevcut.

Belki bazılarınız bu siteyi biliyordur.Cvyolla.com'un diğerlerinden farklı olarak 3 farklı özelliği var.
1- Şirketlere toplu halde başvuru yapabiliyor. Tek tek başvurmak durumunda kalmıyor.
2- Uzun uzun CV formunu doldurma zorunluğu yok. Hazır, yaratıcı ve özgün CV'lerini (Word, PDF, Excel vb. bir formatta) hemen yükleyebiliyor.
3- CV, İnsan Kaynakları yetkilisinin e-posta adresine gönderiliyor. İK yetkilisi gün içinde gelen CV'leri daha hızlı inceleyip daha hızlı irtibata geçebiliyor.

Ben geçen haftalarda birçok firmaya başvuruda bulundum ve hemen beni aramaya başladılar.

http://www.cvyolla.com/is-ara.php 

facebook sayfasındanda takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/cvyollacom?ref=ts&fref=ts

Yardımı olması dileğiyle.

26 Ocak 2015

BANA MASAL ANLATMA

Merhabalar;
Yeni  bir haftaya başladığımız bugünde şu aralar aranızda sinemaya gitmeyi düşünenler varsa ve komik bir film olsun isteyenler varsa size çok güzel bir film önereceğim.

"BANA MASAL ANLATMA" 

9 Ocakta gösterime girdi.Yönetmeni Burak Aksak.Romantik Komedi türünde bir film.Dün gittik ve gülmekten öldük desem yalan olmaz.Gülmekten genizim yandı ve gözlerimizden yaşlar geldi.Ve sinemadan çıkarken herkesin gözü yaşlı gibiydi ve herkesin yüzünde tebessüm.Muhakkak gitmenizi öneririm.Bir daha izleyebileceğim filmlerden biri.Pişman olmayacağınızı düşünüyorum.Bize de tavsiye ettiler ve salon doluydu.

Şimdiden iyi seyirler.

7 Ocak 2015

Yavru Kediler

Merhaba;bu resmini koydugum kedicikler bir arkadaşımın oturdugu apartmanın kömürlük katında kalıyor.Arkadaşım bir iki gün önce söyledi ve rica etti,sokaga atılmalarındansa sahiplendirelim dedik.Bir iki aylıklar.Yavru olduklarından ve havaların soguk olmasından dolayı şimdilik orda kalıyorlar.Fakat malum orada çok uzun süre kalamazlar. Arkadaşım ve ben onların sokaga atılması taraftarı değiliz fakat rahatsız olan apartman sakinleri var.Süreleri kısıtlı.Cinsiyetlerini bilmiyorum.Yaklaşınca kaçıyorlar.Resimlerini de zor çektim.Oturdugumuz semt İzmir Evka-2 de.Ulaşım sorunu olmayan ve kedilere ömür boyu bakacak birilerini arıyoruz.Eğer yavru kedi alıp bakmak isteyen kişiler var ise buradan bana ulaşabilirler.

2 Ocak 2015

2015



2014 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.2015 yılında yaşadığımız tüm olumsuzluklar geride kalır,daha güzel günler görmemiz dileğiyle.Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.Yeni yılınız kutlu olsun...