18 Şubat 2016

KIŞ MEYVESİ GREYFURT

Greyfurt, meyvelerden en güçlüsü.O kadar çok faydası var ki anlatmakla bitmez.



  • Bağışıklığı güçlendiriyor,C vitamini,kalsiyum yönünden güçlü,kabızlık giderici,yemeklerden önce yendiğinde iştah açar,kanı temizler,bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar,idrar söktürücüdür.Bedensel ve zihinsel yorgunluğa iyi gelir.Kansere karşı koruyucu,stresi azaltır,göğüs hastalıklarına iyi gelir.
  • Tadı ilk başta acımtırak gelse de yemesi de meyve suyu olarak tüketimi de oldukça faydalı ve güzeldir.İlk yedikten sonra insan tadına alışıyor.
  • Kabuklarından marmelatı yapılabilir.Suyunu sarkan cildi toparlamada kullanabilirsiniz.
  • Sigara bırakmak isteyip sigarayı bırakamayanlar için greyfurt sizin büyük bir yardımcı.Sigarayı bırakmak isteyip bırakamıyorsanız güne 1 bardak greyfurt suyu içerseniz sigara içme arzusunu azalttığı ve vücuttaki zararlı maddelerin atılmasını kolaylaştırır.
  • Kanayan diş etlerine iyi gelir,tansiyonu dengeler,yemeklerden sonra içilen bir bardak greyfurt suyu yediklerinizin ağırlığını giderir.Kilo vermede yardımcı.Amerika da yapılan bir araştırmada greyfurt suyunun kilo vermede etkisi gözlenmiş.
  • Greyfurt,vücuttaki enfeksiyonlardan kurtulmak ve bünyemizi hastalıklardan korumak için çok etkili.
  • Pembe ve kırmızı greyfurt görme sağlığı üzerinde oldukça etkili.Günlük greyfurt tüketimi göz yorgunluğunuzu gidermede etkili.
  • Greyfurttaki antioksidanlar sayesinde kolesterol sorununuz varsa kolesterol seviyesini azaltmada yardımcı olur.Yine de doktorunuza danışarak tüketmelisiniz.
  • Cilt ve saç sağlığında ise içeriğindeki vitamin ve mineraller bakımından faydasını göreceksiniz.Cildimizi zararlı güneş ışınlarından korur.Cilt hücrelerini korumada yardımcı.
  • Greyfurt suyu bazı ilaçlarla etkileşime girdiğinden ilaçlarla birlikte tüketilmemesi gerektiği uzmanlar tarafından söyleniyor.Dikkatli olmakta fayda var.

Aşırı tüketiminden kaçınmalı.Günlük 1 adet greyfurt veya 1 bardak greyfurt suyu tüketebilirsiniz.
İyi haftalar diliyorum...

3 Şubat 2016

Saç Düzleştirici

Merhabalar;elimde hiç kullanılmamış orjinal ambalajında bir saç düzleştirici var.Elimde fazla olduğundan satmaya karar verdim.



Modeli:Arçelik saç düzleştirici k-5127.Kendinize veya yakınınıza saç düzleştirici almak istiyorsanız normal fiyatından daha uygun fiyata satıyorum.

Ürünün özellikleri:

30 dakika kullanılmadığında Standby durumuna geçme ve 45 dakika kullanılmadığında otomatik kapanma özelliği ile emniyetli kullanım.
Seramik kaplama 44*90 mm geniş yüzey.
3 metre uzunluğunda kablosu ile rahat kullanım imkanı.
Gerilim 230-240 V-50 Hz.Güç 65 W
90 saniyede 190 dereceye kadar ısınma özelliği
Isıyı gösteren dijital ekran
İstediğiniz ısıyı ayarlayabilme olanağı

İzmir içi kişilerle iletişimde bulunmak tercih sebebimdir.İzmir dışından talep gelirse kargo bedeli alıcıya ait olmak üzere gönderi yapabilirim.Satış fiyatı 85 tl.dir.
mail:oaydoslu@gmail.com