8 Temmuz 2016

GÜNEŞLENİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Biz bayanlar güneşlenmeyi ne çok seviyoruz.Bunun için saatlerce güneşin altında kalabiliyoruz ve bazen hiç güneş kremi,güneş losyonu kullanmadığımız gibi bu ürünleri kullansak da düşük faktörlü olanları tercih edebiliyoruz.

Aslında böyle yaparak kendimize ne kadar kötülük yapmış oluyoruz.Güneş ışınları vücudumuz için gerekli olsa da böyle yaparak cildimizin çabuk yaşlanmasına neden oluyoruz.

Güneşin D vitamini etkisinden yararlanmak için en az 30 dakika güneşte kalmak yeterli.

Ten renginiz ne olursa olsun koruyucu faktörlü güneş ürünleri kullanmamız gerekir.Özellikle benim gibi açık tenli olanların yüksek koruma faktörlü güneş kremi veya güneş losyonu kullanması gerekiyor.

Güneşin en çok tehlikeli olduğu saatlerde 12 ile 16 saatleri arasında güneşlenmekten kaçınmamız gerekiyor.

Kola,havuç yağı gibi ürünleri güneşlenirken kullanmaktan kaçının çünkü bu ürünler cildinize daha çok zarar verir ve cildinizin daha çabuk yaşlanmasına neden olur.

4 ile 5 saatten fazla güneşlenmekten kaçının.

Fazla güneşte kalmak cildimizde "ben"lerin oluşmasına neden olur ve bunların çoğalması ileride sağlığımızı olumsuz etkileyebilir.

Esmer tenli iseniz en az 15 koruma faktörü içeren güneş kremini,açık tenli iseniz en az 30 koruma faktörlü ürünler kullanmalısınız.Ve güneşe çıkmadan 20 dakika önce bu ürünleri kullanmalısınız.Yüzdükten sonra ve belli sürelerle güneş kreminizi tekrar kullanmalısınız.Cildinizin iyice yaymalısınız ki bu ürünlerin faydasını görebilesiniz.

Güneşlendikten sonra da nemlendirici vücut losyonları kullanmalısınız.Güneşten dolayı cildiniz kuruduğundan daha çok neme ihtiyaç duyacaktır.

Güneş kızarıkları oluşursa güneş sonrası ferahlatan güneş losyonu,c vitamini içeren ferahlatıcı güneş sonrası spreyleri var.Bu ürünleri kullanmaya başlayın.Denize gitmeden bu ürünleri temin etmeye çalışın.C vitamini içeren ferahlatıcı ürünlerin faydasını oldukça göreceksiniz.

Avon da Aloe İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Losyonu(400 ml.) ve C Vitamini İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Spreyi(150 ml) mevcut.

Aloe İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Losyonu ile cildinizin hem ferahladığını hissedersiniz hem de nemlendirilmiş bir cilde kavuşursunuz.Güneş sonrası cildi nemlendirdiği gibi bronz görünümü korumaya yardımcı olur.

Aynı şekilde C Vitamini İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Spreyi ile de güneş ışınları ile kuruyan cildinizi günün sonunda rahatlamış ve cildinizin gerekli neme kavuştuğunu hissedeceksiniz.Ve bu ürün ile de cildinizin bronz görünümünü korumuş olacaksınız.

Kampanya 8 kataloğunda bu iki üründe indirimde:

Aloe İçeren ferahlatıcı Güneş Sonrası Losyonunun normal fiyatı 27.90 TL.iken bu kampanya da 13.95 TL.

C Vitamini İçeren Ferahlatıcı Güneş Sonrası Spreyinin  ise normal fiyatı 20 TL.iken bu kampanya da 9.95 TL.den satışa sunuldu.

Bu ürünler ile ilgili iletişime geçmek için mail adresim:oaydoslu@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)