24 Eylül 2014

TATİL

Uzun uğraşlarımız sonucunda Antalya Lara'ya tatile gittik.İnternetten bakmadıgın acente ve otel kalmadı.Otel puanları,yorumları,fiyatları vs.birçok kritere bakıyorsunuz.En son karar verdiğimiz otel LİMAK LARA DE LUXE HOTEL RESORT idi.

Biz bonubon diye bir site aracılıgıyla uygun fiyata aldık.Bir de biraz erken rezervasyon yaparsanız daha uygun fiyata otelinizi seçebilirsiniz.

Çok keyif alıp eğlendik.Denizi sırf kum.Aktiviteler çoktu.Amimasyon ekibi çok başarılıydı.Personeli çok güleryüzlüydü.Hiç asık suratlı personel göremezsiniz.Bayagı ilgililer.

Yemekler deseniz o kadar başarılıki.Her gün akşam yemeğinde özellikle Türk gecesi olsun yabancılara özgü olsun yemekler yapılıp düzenleniyordu.O kadar çok çeşit var ki hepsini tatmak istiyorsunuz tadamıyorsunuz.Sıra gelene kadar bayagı doyuyorsunuz.İster restorantınını ister snack barlarını tercih edin.Havuzdan çıkmak istemeyenler için havuz kenarının ordaki snack barları tercih edebilirsiniz.

Aktiviteler çeşitli.Çocukları,yetişkinleri ayrı ayrı düşünmüşler.Aktivitelere yetişemicek kadar yoruluyorsunuzda.Su sporları,akşam gösterileri,animasyon ekibinin düzenlediği yarışmalar ayrı ayrı.Havuzda olsun havuz kenarında olsun.Çoğu zaman gülmekten bogazımın acıdıgını hissettigim oldu.Köpük party,beach party,garden party,yabancı müzikler ayrı yerde canlı performansla sergileniyor.Biz bayagı keyif aldık.Çocuklu ailelerin çok rahat edebilceği bir yer.

Seneye için araştırma yaparsanız bu otelide göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.Ben bir daha imkanım dogrultusunda tekrar gitmeyi düşünürüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)