25 Ekim 2013

CLINIQUE TÜRKİYE

Biliyoruz ki meme kanseri çok yaygın olan kanser türlerinden biri.Biz bayanların belli bir yaştan sonra kendi kendimize kontrol etmeye başlamamız gerek.35-40 yaşından itibaren her yıl kontrole gitmemiz gerek.Mamografi çektirmemiz gerekir.Erken teşhis her zaman önemlidir.Ben çevremde birilerinin meme kanserine yakalandığını çok duyuyorum.Muhakkak sizde duymuşsunuzdur.Sağlık her şeyin başı biliyoruz.Hayat kısa olduğu kadar da güzel ve yaşamaya değer.

Clinique;1968 yılında dermotologlar tarafından kurulan kozmetik markasıdır.1969 yılında globalleşen marka haline geldi.Dünyanın lider kozmetik markalarından biri olan clinique bugün 130 dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Kısaca bilgi verdikten sonra clinique ile bahsetmek istediğim şey;Clinique Türkiye meme kanserine karşı biz bayanların yanında,bizlerle beraber meme kanserine karşı destek veriyor.

26 Ekim Cumartesi günü Beaty-Edit editörleri Meme Kanserine karşı Clinique Türkiye ile birlikte savaş açıyor.MEMEDER VAKFI'NA destek olmak adına biz bayanları cumartesi günü Estee Lauder Şirketleri Meme Kanseri Farkındalığı Kampanyası için herkesi İstinyepark'a davet ediyor.

Zaman:26 Ekim Cumartesi 
Saat:11.00-20.00
Yer:İstinyepark Avm zemin kat


Meme Kanserine karşı mücadele eden firmalardan biri de  AVON'dur.Böyle firmaların sosyal sorumluluk projeleri olarak bizlere destek olmasını takdir etmek gerek.Biz birlikte güçlüyüz.Sizce?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)