12 Eylül 2016

KURBAN BAYRAMI

Bayramlar bizim vazgeçilmezimiz; büyüklerimiz,dostlarımız,arkadaşlarımız,tüm sevdiklerimiz ile bir araya gelip hoş sohbetler yaptığımız,birlikte en güzel anlarımızı paylaştığımız,bizleri bir arada tutan,birlik,beraberlik içinde olduğumuz,bizleri birbirimize daha çok bağlayan zamanlarımız.

Sevdiklerimiz ile birlikte geçirdiğimiz anlar ne kadar değerli,ne kadar kıymetli.Hiç bir şey bu anıların yerini dolduramaz.Geriye dönüp baktığımızda bir çok anımızı sevgi ile hatırlıyoruz.Yeri geliyor resimler ile bu anıları ölümsüzleştiriyoruz.

Yaşadığımız bu anların kıymetini bilmeli.Bayramlar tüm sevdiklerimizle sevgi ile kucaklaştığımız zamanlarımız.Aramızdaki bu bağın daha da kuvvetlendiği anlarımız.



En güzel bayramların,en güzel anların sadece bugün değil her gün size güzel bir anı olsun.Bayramlar;sevgi ve saygının perçinleştiği,yüreklerin bir olduğu günlerdir.Gökler rahmet bereketiyle yeryüzüne yağmurlar boşaltacak.Hepimiz bayram coşkusuyla bir araya geleceğiz.Eski bayramların unutulmadığı,mutluluğunuzun kat kat artsın,sofranız tatlı,yuvanız bereketli olsun.

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.SAĞLIKLI,NİCE MUTLU BAYRAMLARA...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)