23 Eylül 2009

GİYİM

ramazan bayramından sonra tatilde bitti.ramazan bayramının ilk gününün pazara denk gelmesiyle bu sene tatil süresi kısa sürdü.umarım herkesin bayramı,ev ziyaretleri güzel geçmiştir.acaba her gidilen yerde yenilen tatlılardan sonra kilolar alınıp kıyafetlere girilmekte zorlanılıyomu?

yeni giysilere doymuyoruz bir türlü ve çeşit çeşit kıyafetlerimiz olsun isteriz.muhakkak bu bayram öncesinde de çogu kişi yeni kıyafetler almıştır kendisine,ailesine.

yaz döneminden çıktıktan sonra şimdi birçok yerde sezon sonu indirimler var.bazı yerler %50+%40 indirimler yapıyor.bazı mağzalar boyner mağzaları gibi turkcellilere özel indirimler yapıyo.boyner mağzaları her ayın son günü çogu üründe indirim yapıyo.bu dönemlerde almayı düşündüğümüz ürünleri almak daha cazip oldugundan değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

mayo+bikinilerde de ünlü markaların,normalde alamadıgımız o pahalı altınyıldız gibi markalarda çok büyük indirimler oluyor.eğer kilonuzda çok büyük değişiklikler yokken hazır bu indirimler daha bitmemişken kaçırmayın derim.

şimdi kış kapıya dayandıgından yeni kışlık sezonların tutarları oldukça yüksek.muhtemelen çogumuz önceki kışlık kıyafetlerimizi giycez.kışlık ürünler indirime girmeye başladıgında alışverişe tekrar çıkılcak.

önümüzde kurban bayramı var.o zaman da telaşlı geçecek.yine,yeni kıyafetler alıncak.
günümüzde krizden etkilenmeyen herşeye rağmen tüm paramızı verebilceğimiz 3 sektör var.1.gıda tabiki bu zorunlu :))  2.kozmetik  3.giyim

giyimde zorunlu elbet ama bizler nekadar elimizin altında etek,elbise,gömlek,abiye kıyafet vs.olsada her defasında ihtiyaç olsa da olmasa da indirimde oldugundan,hoşumuza gittiğinden gider alırız.hatta kendimizi daha iyi,daha güzel bile hissederiz.kendimizi daha da beğenir başkalarınında beğenmesini isteriz.

çoğumuzun beğendiği markalar;koton,zara,adil ışık,mudo,jawelin,mango,diandor vs...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)